Undervisning / Bogtilbud

Bogtilbud

 
 1000 tak for den overvældende støtte til vores Læringsfestival-tilbud.
"Den sidste kvinde" er pt. den eneste tilgængelige direkte fra hjemmesiden
 
"Den sidste kvinde" - er et inspirerende undervisningsmateriale til udskolingen, der tager sit udgangspunkt i den sande fortælling om Ane Cathrine Andersdatter, der var den sidste kvinde i Danmark, der blev henrettet for mord på tre af sine fire børn i 1800-tallet. 
 
Eleverne vil stifte bekendtskab med skillingsviser om Ane, malerier, noveller, paper cinema mm. og få en forståelse for kvinders vilkår i 1800-tallet. Gennem dilemmaspil, skal eleverne tage stilling til, om Ane var offer for tidens vilkår eller, om hun var en koldblodig morder.
 
Bogen er bygget op omkring en videowalk, der både kan ses på lokation og i klasselokalet.
 
Materialet kan benyttes som selvstændigt fordybelsesområde.
 
150 kr.  + porto
 
 
 "Lever du, Birgitte?" er den sande fortælling om Birgitte Prammand, der boede i Næstved i 1600-tallet, hvor hun blev offer for ondsindet sladder, og endte sine dage i bålets flammer, dømt skyldig i heksekunstner. '
Materialet er tværfagligt med dansk og kristendomskundskab og kan benyttes fra femte klasse, men er også særdeles velegnet i udskolingen og som selvstændigt fordybelsesområde. 
 
Eleverne vil i dette materiale beskæftige sig med hekse-begrebet gennem fagtekster og skønlitteratur. De skal læse folkeviser, folkeeventyr, arbejde med podcast og videowalks.
Pt. udsolgt Kan købes via saxo.com
100 kr. + porto (begrænset oplag)
 
"Lyd - undervisning i lydformater, radiodrama og podcast" er en indføring til, hvordan du som lærer kommer godt i gang med at undervise i lydfortællinger. 
Analysegreb bliver præsenteret, og undervejs er der hands on opgaver lige til at benytte i undervisningen.
 
Pt. udsolgt Kan købes via saxo.com  
 
150 kr. + porto (begrænset oplag)
___________________________________________
 
"Den sidste kvinde" og "Lever du, Birgitte" samlet: 180 kr + porto
 
Alle tre bøger samlet:
325 kr + porto
 
Porto er 49 kr med DAO
 
 
 
 
 
 
Bogbestilling